Üdvözöljük a Best Solar Kft.
honlapján

Korunkban egyre jelentősebb az energia-kérdés. Ez nemcsak globálisan vagy a nemzetgazdaságok szintjén van így, hanem az egyes ember életében is. Ma már egyre tudatosabban döntünk ebben a kérdésben is, és tudjuk, hogy nem mindegy: milyen és mennyi energiát használunk fel. Tudjuk, hogy a jövőnk, környezetünk állapota nagyrészt a mi mostani döntéseinken múlik. Nem mellékesen, anyagi szempontból sem közömbös, hogy fosszilis energiára építünk mindennapi életünkben, vagy megújuló, környezetbarát megoldásokat keresünk.

screen 1
screen 1

Kapcsolat
Telefon, fax, e-mail

Cím: 2000 Szentendre, Barackos köz 4.
Telefon: +36 20 583 4149, +36 70 603 5719
Fax: +36 26 610 200
E-mail: info@bestsolar.hu

A napenergiáról

picture

A világ energia fogyasztása évről-évre növekszik. Ugyanakkor a természetben előforduló fosszilis tüzelőanyag készletek végesek. Ezért közép- és hosszútávon az alternatív energiaforrások kihasználása elkerülhetetlen ahhoz, hogy fedezni lehessen a világ energia szükségletét. Mindemellett a fenntartható fejlődéshez elengedhetetlen a környezetünk megóvása, környezeti kincseink védelme égető problémává vált az elmúlt években. A fotovoltaikus rendszerek egyike a fosszilis tüzelőanyagok legígéretesebb alternatívájának. Napenergiából a világ bármely helyén nyerhetünk villamos energiát, csak megfelelő mennyiségű felületre van szükségünk akár tetőn, akár a földön. A naperőművek zaj nélkül és teljes mértékben károsanyag-kibocsátás nélkül üzemelnek. Nincsenek forgó-, kopó alkatrészeik, mint a szélgenerátoroknak, vagy a vízerőműveknek. Az új generációs szilícium kristályos és vékonyfilm napelemek igen hosszú élettartamúak, gyakorlatilag karbantartás-mentesek, és a teljesítményük évtizedekre garantált a gyártók által.

A legmodernebb naperőművek már ma is jobb hatásfokkal üzemelnek, mint a dízel generátorok, és nem fogyasztanak fosszilis tüzelőanyagot és nem termelnek széndioxidot és más káros anyagot.