Üdvözöljük a Best Solar Kft.
honlapján

Korunkban egyre jelentősebb az energia-kérdés. Ez nemcsak globálisan vagy a nemzetgazdaságok szintjén van így, hanem az egyes ember életében is. Ma már egyre tudatosabban döntünk ebben a kérdésben is, és tudjuk, hogy nem mindegy: milyen és mennyi energiát használunk fel. Tudjuk, hogy a jövőnk, környezetünk állapota nagyrészt a mi mostani döntéseinken múlik. Nem mellékesen, anyagi szempontból sem közömbös, hogy fosszilis energiára építünk mindennapi életünkben, vagy megújuló, környezetbarát megoldásokat keresünk.

screen 1
screen 1
screen 1
screen 1

Kapcsolat
Telefon, fax, e-mail

Cím: 2000 Szentendre, Barackos köz 4.
Telefon: +36 20 583 4149, +36 70 603 5719
Fax: +36 26 610 200
E-mail: info@bestsolar.hu

Termékek

Termék kínálatunk lefedi magas hatékonyságú napelemes rendszerek teljes spektrumát. Rendszereinkhez a szilíciumkristály alapú napelemeken túl vékony-film modulokat ajánlunk. Mindig a megrendelőink igényeihez alkalmazkodva választjuk ki és javasoljuk a megfelelő megoldást.

Invertereink és felügyeleti rendszerünk a német SMA és az osztrák Fronius cég által készülnek. A kábelek, csatlakozók a napelemes rendszerekhez optimalizáltak a magas hatékonyságú energia-átvitel érdekében.

1. Inverterek
Az inverterek a rendszer hajtómotorja

A Best-Solar kft. által tervezett és telepítet rendszerek az SMA és a Fronius technológiájával rendelkeznek. A napelemes rendszerek működését a széleskörű gyártói garancia és karbantartási program biztosítja.


3 hatásfok-csúcs

Több nyereség minden rendszerméretnél: a Fronius IG Plus automatikus transzformátor-kapcsoló rendszere biztosítja ezt. Ezzel nem csak egy, hanem három egyenlő hatásfokú csúcsot érhetünk el. Az eredmény: stabil hatékonyság minden feszültség-bemenetnél.

Összehasonlításképpen: Az inverterek hatásfoka a transzformátor-kapcsolás nélkül a bemeneti feszültség növekedésével csökken. A trafó-kapcsolás nélküli rendszereknek csak egy hatásfok-csúccsal rendelkeznek.

A 96,0 % maximum hatásfokkal az SMA Mini Central és a Fronius IG PLUS sorozat a legmagasabb minőségi kategóriájú termékek közé tartozik.


MIX koncepció

A maximális kimenetet érhetjük el részleges „termelés” esetén pl. felhős időben.


Modul menedzser

Aki a maximális teljesítmény ponton (Maximum Power Point – MPP) tud maradni, az nyeri a legtöbb energiát a Napból. Ez a feladata a modul menedzsernek: gyors, pontos MPP követés. Ez különösen fontos a vékony-film modulok esetében, ahol a hatásfok-görbe jóval egyenletesebb.

2. Napelemek

A napelemek a fotovoltaikus rendszerek alapelemei, amelyek a villamos energiát „termelik”. A napelem modulok alakítják át közvetlenül a fényenergiát villamos energiává.

Az alábbi modulokat kínáljuk:

3. Tartószerkezet
Best-Solar tartószerkezet minden alkalmazáshoz

picture

Egyedi tervezésű hosszú élettartamú vázszerkezetünk minden alkalmazáshoz megoldást kínál.

Tartószerkezetünk elemei és szerelési rendszerünk megfelel minden vonatkozó magyar és nemzetközi szabványnak.

Best-Solar szerelési rendszere:

  • moduláris, minden alkalmazáshoz használható rendszer
  • megfelel minden vonatkozó szabványnak
  • hosszú élettartam
  • testre szabható megoldás, extrém szél-, és hó-terhelésre

4. Kábelezés
- hatékony energia-transzfer

picture

A fotovoltaikus rendszerek - mint minden villamos rendszer - elemeinek elektromos összekötése nagy gondosságot igényel, ugyanis minden elektromos csatlakozás és minden méter vezeték növeli az ellenállást, azaz csökkenti a naperőmű hatásfokát. Ezért a kábelezés megtervezése, a csatlakozások és a vezetékek minősége nagymértékben befolyásolja a rendszer hatékonyságát.

A Best-Solar kábelezési technológiája biztosítja a magas minőségi színvonalat. Az általunk alkalmazott vezetékeket és csatlakozókat kimondottan a napelemes rendszerekhez fejlesztették.