fbpx

Egy zöldebb és kiszámíthatóbb jövő felé


Napjainkban a napelemes rendszer az egyik legmegbízhatóbb és legtudatosabb befektetési formának bizonyul magánszemélyek számára is.

Árajánlatot kérek

Az Audi Hungaria is velünk tette meg a következő lépést

Szakértőink most Önt támogatják!

 

 

2020-ban Európa legnagyobb tetőre telepített rendszerének megvalósításán dolgoztunk az EON Magyarországgal együttműködésben.

A projekt keretén belül a Győri Audi Logisztikai Központ több mint 160 000 m² tetőterületén 12,5 megawatt teljesítményű napelempark valósult meg. Rendszerünk a legmodernebb technológiával készült, garantálva a kiváló minőséget, a biztonságos és a hosszantartó, eredményes működést.

audi
eon

Napelem új megvilágításban

Akár költségcsökkentési, akár befektetési céllal döntünk egy napelemes rendszer mellett – ha a helyi adottságok megfelelőek és kihasználjuk a telepített rendszer kapacitását – jó döntést hozunk. A szolárrendszerek energia-termelési hatékonyságának köszönhetően stabil 8-10%-os hozamot eredményez a rendszerbe fektetett megtakarítás, amit ráadásul energia formájában is élvezhetünk.


Bár a megtérülés több tényezőtől is függ – Magyarországon általában belátható időn belül, 8-12 év alatt kifizetődik a napelemes beruházásunk. Ezt követően pedig még legalább 20 éven keresztül élvezhetjük a villanyszámla-mentességet – mindezt az egyik legtisztább megújuló energiával, zéró CO² kibocsátás mellett és elenyésző karbantartási költségekkel.

Az energiafüggetlenség felé

A napenergia észszerű hasznosításával egy jókora lépést tehetünk az energiafüggetlenség felé: saját magunk dönthetjük el, mennyit szeretnénk villanyszámlára költeni – mindezt nemcsak 5-10 éves viszonylatban, hanem legalább 30 évre előre.

Eldönthetjük, hogy a teljes háztartás villanyköltségének hanyadrészét szeretnénk kiváltani. Az energiaárak világpiaci ingadozása nem lesz befolyással a villanyköltségünkre – mely egy jól megtervezett napelemes rendszer esetén a nullával lesz egyenlő.

Lakossági napelemrendszerek teljeskörű kivitelezése

Beruházói pályafutásunk során megtanultuk, hogyan tudunk minden forintra odafigyelni – ilyen szellemben kezeljük Ügyfeleink befektetéseit és a gondjainkra bízott projekteket. Hisszük, hogy az átgondolt tervezés és a kivitelezés minősége nagyban befolyásolja a rendszerek gyorsabb megtérülését és csökkenti az üzemeltetés költségeit. A napelemes beruházás, fejlesztés teljes folyamatán végig kísérjük Ügyfeleinket: a napelemes rendszer tervezésétől kezdve, a kivitelezésen át, a háttértámogatás illetve garanciális és garancián túli szervizelésig mindenben a legjobb tudásunk szerint támogatjuk a tudatos családokat.

Az energiafüggetlenség felé

A napenergia észszerű hasznosításával egy jókora lépést tehetünk az energiafüggetlenség felé: saját magunk dönthetjük el, mennyit szeretnénk villanyszámlára költeni – mindezt nemcsak 5-10 éves viszonylatban, hanem legalább 30 évre előre.


Eldönthetjük, hogy a teljes háztartás villanyköltségének hanyadrészét szeretnénk kiváltani. Az energiaárak világpiaci ingadozása nem lesz befolyással a villanyköltségünkre – mely egy jól megtervezett napelemes rendszer esetén a nullával lesz egyenlő.

Lakossági napelemrendszerek teljeskörű kivitelezése

Beruházói pályafutásunk során megtanultuk, hogyan tudunk minden forintra odafigyelni – ilyen szellemben kezeljük Ügyfeleink befektetéseit és a gondjainkra bízott projekteket. Hisszük, hogy az átgondolt tervezés és a kivitelezés minősége nagyban befolyásolja a rendszerek gyorsabb megtérülését és csökkenti az üzemeltetés költségeit.


A napelemes beruházás, fejlesztés teljes folyamatán végig kísérjük Ügyfeleinket: a napelemes rendszer tervezésétől kezdve, a kivitelezésen át, a háttértámogatás illetve garanciális és garancián túli szervizelésig mindenben a legjobb tudásunk szerint támogatjuk a tudatos családokat.

A napelemrendszer kiépítésének folyamata

Az árajánlattól a távfelügyeletig

1. Előzetes ajánlatkérés

Előzetes ajánlatkérés napelem-kalkulátor segítségével, 2 perc alatt. Az online kalkulátor használatához csupán az éves villamosenergia fogyasztást (kWh-ban), a tetőfelület méreteit és tájolását, illetve a napelemrendszer telepítésének helyszínét kell megadni.

2. Igénybejelentés

Az előzetes ajánlat elfogadása esetén elindítjuk az áramszolgáltatói igénybejelentést.

Ehhez szükségünk lesz:

  • egy aktuális villanyszámla másolat minden oldalára (elsősorban az áramszolgáltatói adatok miatt)
  • a tulajdoni lapra (nem hiteles)
  • térképmásolatra (nem hiteles)
  • fényképre a mérőhelyről (mely tartalmazza a kismegszakítók adatait)
  • közeli fényképre a mérőóra gyári számáról
  • egy meghatalmazásra – itt elérhető.
3. Helyszíni felmérés

Az áramszolgáltató műszaki-gazdasági tájékoztatójának megérkezését követően (az igénybejelentést követő 30 napon belül) csapatunk pontos helyszíni felmérést végez, amely során közösen meghatározzuk a helynek megfelelő, ideális napelemes rendszert.

4. Végleges árajánlat

A helyszíni felmérést követően elküldjük részletes, tételes, közérthető, határidőkkel ellátott árajánlatunkat.

5. Megrendelés

A megrendelésre az árajánlat véglegesítése és a részletek személyre szabása után kerül sor.

6. Engedélyeztetés

Következő lépésként csapatunk összeállítja és beküldi a szükséges dokumentumokat áramszolgáltatói engedélyeztetésre. Ez elengedhetetlen azért, hogy napelemes rendszere biztonságosan és az előírtaknak megfelelően működjön.

7. Kivitelezés

Kollégáink a napelemrendszer nagyságától függően 1-2 munkanap alatt végeznek a teljes rendszer kivitelezésével és helyszíni üzembe helyezésével: felszerelik a tartószerkezetet és a napelem-paneleket, telepítik az invertert, elvégzik a szakszerű villamos szerelési munkát.

8. Mérőóra csere

A hálózatra kapcsolt napelem rendszerek egyik alapvető feltétele a szolgáltató által jóváhagyott kétirányú mérőóra megléte. Természetesen ennek üzembe helyezését és engedélyeztetését is elintézzük.

9. Távfelügyelet

Igény esetén az elkészült napelemes rendszerekhez távfelügyeletet biztosítunk.

Budapest

Helyszín: Bp. XII. ker. Teljesítmény: 5kWp

Debrecen

Helyszín: Debrecen, Jázmin u. Teljesítmény:12,5 kWp

Lakópark

Helyszín: Debrecen, Lakópark Teljesítmény: 12,4kWp

Gyulaháza

Helyszín: Gyulaháza Teljesítmény: 30kWp

Mezőkeresztes

Helyszín: Mezőkeresztes Teljesítmény:15kWp

Vértesszőlős

Helyszín: Vértesszőlős Teljesítmény: 5kWp

Budapest

Helyszín: Bp. III. ker. Teljesítmény: 6kWp

Budapest

Helyszín: Bp. XI. ker. Teljesítmény: 7,02kWp

Budapest

Helyszín Bp. XVI. ker. Teljesítmény: 5,5kWp

Budapest

Helye: Bp. XII. ker. Teljesítmény: 5kWp

Budapest

Telepítés helye: Bp. XII. ker. Rendszer teljesítmény: 5kWp

Debrecen

Telepítés helye: Debrecen, Jázmin u. Rendszer teljesítmény:12,5 kWp

Lakópark

Telepítés helye: Debrecen, Lakópark Rendszer teljesítmény: 12,4kWp

Gyulaháza

Telepítés helye: Gyulaháza Rendszer teljesítmény: 30kWp

Mezőkeresztes

Telepítés helye: Mezőkeresztes Rendszer teljesítmény:15kWp

Vértesszőlős

Telepítés helye: Vértesszőlős Rendszer teljesítmény: 5kWp

Budapest

Telepítés helye: Bp. III. ker.  Rendszer teljesítmény: 6kWp

Budapest

Telepítés helye: Bp. XI. ker. Rendszer teljesítmény: 7,02kWp

Budapest

Telepítés helye: Bp. XVI. ker. Rendszer teljesítmény: 5,5kWp

Budapest

Telepítés helye: Bp. XII. ker. Rendszer teljesítmény: 5kWp

Napelem kalkulátor

A villanyszámlán feltüntetett összeg, a tető tájolása, típusa illetve borítása alapján percek alatt konkrét árat kaphat!

Villanyszámlán feltüntetett összeg.
Napelemszám db

A Best Solar csapata

Történetünk

 

2007-es indulásunk óta elsősorban nagyobb méretű napelemes beruházások tervezői, kivitelezői voltunk. Energy Transition (energiaátmenet) aktivistaként elhivatottak vagyunk az innovatív energiatermelési megoldások népszerűsítésében, mind lakossági, mind ipari felhasználói körben.

Szeretnénk a fenntartható növekedés és energiaváltozás alapját jelentő szemléletet minél jobban a hétköznapokba emelni.

Ehhez számunkra hozzátartozik, hogy a fenntartható növekedéshez szükséges, a napenergia piacon nagyipari szinten már alkalmazott technikai áttöréseket, eszközöket a hétköznapok emberei számára is biztosítsuk. Hiszen látjuk, hogy ezek lakossági szinten is hatékonyan alkalmazhatóak, és jelentősen megkönnyítik az energiafogyasztók életét. Ezért, eltérően a versenytársaktól, mi az elmúlt évtizedben nagyipari és közületi projektjeink által nyert egyedülálló tanulságokat és tapasztalatainkat, lakossági szinten is alkalmazzuk. Mindez a megbízható szakmai háttér mellett hatékony know-how-t biztosít a lakossági befektetések kivitelezéséhez.

 

Együtt dolgozunk az energiafogyasztókkal, hogy olyan független felhasználóvá válhassanak akik, anyagi kötelezettségeiken felül másra is fordíthatják a figyelmüket, élvezhetik a hétköznapjakat.

Partnereink:

Best SolarD H-Line Napelem szett

Szereld magad!

A csomag tartalma:
Napelemek
Tartószerekezet elemei

Csatlakozók

Inverter

Kábelek

Kötődobozok

Részletes szerelési útmutató elérhető a webáruházunkon.

Best SolarD napelemszettek többféle méretben is elérhetők a webshopban.

 

Igény esetén a Szereld magad! napelemcsomagok az alábbi szolgáltatásokkal is kiegészíthetők:

telefonos/online segítségnyújtás – ingyenes a teljeskörű áramszolgáltatói ügyintézés (igénybejelentés, engedélyeztetés, készre jelentés) elektromos bekötés érintésvédelmi felülvizsgálat (ajánlott!) inverter beüzemelése

Lehetőség vagy felelősség?

Tudjuk, hogy a napelemvásárlás legfőbb mozgatórugója leginkább a nulla forintos villanyszámla ígérete és a kiszámíthatóbb, függetlenebb életmód felé igyekvés. Mindemellett pedig fontos globális perspektívából tekintenünk a világra, azért hogy hosszú távon is élvezhető életszínvonalon élhessünk. Napjaink legégetőbb feladata ezért az energiaváltozás elősegítése, annak érdekében, hogy mind ökológiailag, mind gazdaságilag is fenntartható jövőről és növekedésről beszélhetünk. Mindez elérhető amennyiben figyelembe vesszük Földünk korlátait és élünk adottságaival. Mert a napból nyert energia által anyagi hasznot, energiát és társadalmi értéket is teremthetünk.

Lehetőség vagy felelősség?

Tudjuk, hogy a napelemvásárlás legfőbb mozgatórugója leginkább a 0 Ft-os villanyszámla ígérete és a kiszámíthatóbb, függetlenebb életmód felé igyekvés. Mindemellett pedig fontos globális perspektívából tekintenünk a világra, azért hogy hosszú távon is élvezhető életszínvonalon élhessünk.


Napjaink legégetőbb feladata ezért az energiaváltozás elősegítése, annak érdekében, hogy mind ökológiailag, mind gazdaságilag is fenntartható jövőről és növekedésről beszélhetünk. Mindez elérhető amennyiben figyelembe vesszük Földünk korlátait és élünk adottságaival. Mert a napból nyert energia által anyagi hasznot, energiát és társadalmi értéket is teremthetünk.

A finanszírozási lehetőségekről 

A pályázati kiskönyvben olvashat

 

Amelyben összegyűjtöttük a magyar piacon aktuálisan elérhető és napelemes rendszer telepítését érintő állami támogatások kivonatait.