fbpx

Napelem Fórum

Napelem vélemények, napelem hírek és napelem pályázatok részletei a napelem fórum szakértőitől, több mint 10 év szakmai tapasztalattal.

100% állami támogatás napelemre: Jön a napelem ingyen

tt van a 100%-os, vissza nem térítendő állami támogatás, amely elsősorban napelemes rendszerek telepítését és energetikai korszerűsítést célozza.

Legfrissebb cikkek

Szakértői tippek

Napelem hírek

Kitekintés

Kérdésed van?

Szakértőink megválaszolják.

9 + 11 =

Az itt megjelenő napelem hírek a napelempiacon elérhető legfontosabb információkat és az aktuális változásokat foglalják magukba.

A napelem vélemények szakmai szemmel és hozzáértéssel készülnek, melyben a napelem rendszer működése, a napelem rendszer árak valamint különböző rendszerelemek, mint például bizonyos inverterek összehasonlítása olvasható.

Kitekintés rovatunk segíti,, hogy bemutatásra kerüljön  a napenergia a fórum központi elemeként – ahogy azt a világ különböző pontjain használják, előremozdítva vele a zöld átalakulást.

Alapelvek

A Napelem Fórum politikai állásfoglalás nélkül, objektíven és közvetlenül tájékoztat.

Számunkra fontos a hiteles, transzparens tájékoztatás, ezért  szakértőink rendszeresen részletezik, hogy mit jelenthetnek az aktuális napelempiaci a változások jövőre nézve.

Mindezt annak reményében tesszük, hogy fogyasztóinkat támogatni tudjuk egy alapos, felkészült döntés meghozatalában.

Ugyanis a napelemes rendszer telepítésre lakossági szinten és közületi körben is ugyanúgy, befektetésként tekintünk.

Amennyiben szakmai, korrigálásra vonatkozó észrevételed van valamelyik cikkünkel kapcsoaltban, ezt a fent elérhető ürlap kitöltésével az üzenet rovatban jelezheted nekünk. Ebben az esetben kérjük, hogy a pontos észrevételeket listázva küldd el nekünk, hiszen enélkül mi sem tudjuk mire gondolsz.

Proaktív, informatív hozzászólásodat bármikor szívesen látjuk cikkünk alatt.

Működés

A Napelem Fórumot a Best-Solar Kft. működteti.
A megadott adatokat az adatkezelési tájékoztatónak megfelelően, jogszerűen kezeljük.

Amennyiben média megjelenéssel vagy interjú felkéréssel kapcsoaltban keresed csapatunkat, ezt is várjuk.

Kapcsolat

Amennyiben partnerkapcsolat, rövid távú együttműködés, vagy PR megjelenés érdekel, kérjük írj egy emailt a media@bestsolar.hu  emailcímre. 
Ha cikkel kapcsolatban van kérdésed, ezt a kapcsolati űrlap kitöltésével tedd, szakértőink pedig készségesen válaszolnak majd.