fbpx

Az Otthonfelújítási támogatás feltételei napelem esetén

Töltse ki a kérdéssort, hogy megtudja Ön felvehet-e 50% állami támogatást napelemre

Otthonfelújítási támogatás Kalkulátor napelem telepítéséhez

Tervezze meg költségeit!

Az otthonfelújítási támogatás napelemre történő igénylése során az árajánlatkérést követően tudjuk megkezdeni a folyamatot.

Hogyan működik az otthonfelújítási támogatás kalkulátor?

Az 50% otthonfelújítási támogatás feltételei között szerepel, hogy felvehető összeg nem haladhatja meg a 3 millió forintos keretet, a kivitelezett rendszer árának fele pedig, a munkadíj kell legyen.

Első lépésként határozza meg mekkora rendszerhez juttathatja Önt az otthonfelújítási támogatás – kalkulátor segítségével ez kevesebb mint 1 percet vesz igénybe.

Ezt követően a ‘Kapcsolat felvétel’ űrlapot kitöltve küldheti el ajánlatkérését csapatunknak. Kérjük az Üzenet mezőben rögzítse, hogy Ön az Otthonfelújítási támogatás igénylése céljából kér ajánlatot.

[bs_calculator]
home-garage

Kivitelezés

Amennyiben a Csapatunk által végzett teljes kivitelezést választja, küldje el a fent megadott adatait és kérjen árajánlatot.

Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Webshop

[bs_calculator_output]

Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Előminősítő kérdéssor az Otthonfelújítási támogatáshoz

Ha szeretné tisztán látni, hogy Ön megfelel-e az otthonfelújítási támogatás feltételeinek, kérjük adja meg adatait és válaszoljon az előminősítő kérdéssorunkra.  Amennyiben minden kérdésre IGENNEL tud válaszolni, Ön valóban megfelel 50% otthonfelújítási támogatás feltételeinek, így féláron telepíthet napelemes rendszert. 

    *Abban az esetben ha az igénylő nem tud minden kérdésre IGENNEL válaszolni, esetleg nem minden felvetés IGAZ, sajnos a pályázat keretein belül elérhető 50% támogatás nem igényelhető  – hiszen  a  támogatás igényléséhez ezen pontoknak meg kell felelnie. Amennyiben a támogatás feltételeinek nem felel meg, kérje személyre szabott árajánlatunkat, illetve tájákozódjon a további pályázati lehetőségekről. 

    **Az érdeklődő adatai beküldésével az ÁFSZ-ben foglaltakat elfogadja