Innovatív Daikin hőszivattyú a polc mellett
hőszivattyú

Daikin hőszivattyú

Velünk egy fokkal minden jobb

Miért a Daikin?

A Daikin cégcsoport 1924 óta a legjobbra törekszik a légkondicionálás, a beltéri levegőminőség, a szellőztetés, az energiahatékony fűtés és hűtés, valamint a melegvíz-ellátás területén.

21 fokos hőmérséklet, a Daikin hőszivattyúnak köszönhetően
két cég, egy cél

Daikin és
Best Solar

Formabontó együttműködés

A 2023-as év jelentős mérföldkőként szolgált a Best-Solar Kft. számára, hiszen egy izgalmas együttműködés vette kezdetét a Daikin Hungary-vel. Cégünk olyan partnerre talált, aki a megújuló erőforrások területén szerzett évtizedes tudásunkat egyedülálló hőszivattyú termékekkel egészíti ki.

Ez az együttműködés nem csupán két vállalat összefonódását jelenti, hanem azt a szakértelmet, innovációt és elkötelezettséget, amely ügyfeleink legmerészebb álmainak valóra váltásához kell.

A daikin számokban

Innováció határok nélkül

A Daikin globális jelenlétével és innovatív hálózatával is kitűnik a versenytársak közül. Nem véletlen, hogy az iparági óriás az egyik legnépszerűbb gyártó a világon.
gyártóüzem
európában
10
Év tapasztalat
95
Alkalmazott
95550

Kinek ajánlott a Daikin hőszivattyú?

Azoknak, akik a legkiválóbbra vágynak. A különféle megújuló forrásokhoz vagy akár azok hibrid kombinációjához is széles termékválaszték áll rendelkezésre. Bármelyik innovatív technológia álljon is közel a szívünkhöz, a Daikin hőszivattyúk kompromisszummentes megoldást jelentenek.

Hőszivattyú típusok

01 / 06

Levegő-víz

Rugalmasan alakítható, moduláris rendszert képviselnek a Daikin termékpalettáján.

02 / 06

Levegő-levegő

A levegő-levegő hőszivattyúk, vagyis a hűtő-fűtő klímák versenyében a Daikin kínálja a piac legmegbízhatóbb megoldásait.

03 / 06

Hibrid

A Daikin hibrid hőszivattyúi egy hagyományos gázkazánhoz viszonyítva 35 százalékkal több energiát takarítanak meg.

04 / 06

Geotermikus

Telepítéséhez nagyobb földterület szükséges, hiszen ez a típus a talajból nyeri az energiát, így a leghidegebb időszakban is hatékony.

05 / 06

Monoblokk

Kompakt hűtési és fűtési rendszer, egyetlen kültéri egységgel. Egyszerűen telepíthető, kiváló ár/érték arányú megoldás.

06 / 06

Tesztelés és ellenőrzés:

A hőszivattyú telepítést követően a szakember ellenőrzi a rendszer működését, és megvizsgálja, hogy minden megfelelően működik-e.

Fenntarthatóság, terv szerint

Rólunk mondták

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

Kalkulátor

Hőszivattyú
Egy szép, tágas otthont is befűt a Best Solar által biztosított innovatív rendszer.

Mekkora teljesítményű hőszivattyúra van szükséged?

Mindössze néhány lépés választ el attól, hogy kiderítsd, mekkora kWh teljesítményű hőszivattyú képes fenntartható módon ellátni ingatlanod energiaigényét.

Számoljunk együtt »

Gyakran ismételt kérdések a Daikin hőszivattyúkról

Összegyűjtöttük a Daikin hőszivattyúk kapcsán leggyakrabban feltett kérdéseket, hogy egy helyen kaphass választ mindenre.

Miért jobb a Daikin hőszivattyú a többi hasonló terméknél?

A termékek összehasonlítása számos tényezőtől függ, például a kívánt funkcióktól, a mérettől, a hatékonyságtól, az ártól és a tervezési szempontoktól. 

A Daikin hőszivattyúkat a következő tényezők miatt tartják kiemelkedőnek a piacon:

  • Hatékonyság: A Daikin hőszivattyúk rendkívül hatékonyak, ez jelentősen csökkenti az energiaköltségeket
  • Többfunkciós rendszerek: Modelljeik képesek hűtésre és fűtésre is, és különböző körülményekhez optimalizált működést biztosítanak.
  • Innovatív technológia: A Daikin ismert az innovatív technológiák bevezetéséről, amelyek megkönnyítik teszik a rendszer használatát.
  • Kimagaslóan alacsony zajszint: Ez biztosítja a szinte észrevétlen működést.
  •  

Hogyan működik a Daikin hőszivattyú?

A Daikin hőszivattyú egy olyan rendszer, amely a külső környezetből veszi át a hőt, majd azt átalakítja, és fűtés vagy hűtés céljából a beltérbe továbbítja. A pontos működési elv függ a kiválasztott modelltől (levegő-levegő, levegő-víz).

Mennyire hatékony a Daikin hőszivattyú?

A Daikin hőszivattyúk általában magas hatékonyságúak, különféle modellek és típusok léteznek a különböző igényekhez. Az energiahatékonysági mutatókat, például a COP (Coefficient of Performance) értéket érdemes ellenőrizni a konkrét modellek esetében.

Mennyi garancia jár a Daikin hőszivattyúkra?

A garancia időtartama a kiválasztott modelltől és a telepítési körülményektől függően változhat. Alapesetben 3 év, amely akár 7 évre is bővíthető.

Milyen karbantartást igényelnek a Daikin hőszivattyúk?

A Daikin hőszivattyúk rendszeres karbantartásra szorulnak a hatékony működés és a hosszú élettartam érdekében. Ezért javasoljuk az évente egyszeri, hivatalos, Daikin által jóváhagyott szakemberrel elvégeztetett karbantartást. A pontos, egy adott Daikin hőszivattyútípusra vonatkozó karbantartási követelményeket a termék használati útmutatójában találhatod meg.

Zöld jövő

Olvass a hőszivattyúkról

“Naprakész” hírekre és ötletekre vágysz? Akkor olvasd el érdekes cikkeinket, és nézz körül a fenntarthatóság birodalmában!

Összes cikk »

No post found!

No post found!

ajanlatkeres@bestsolar.hu