Szakértők tervezik a tetőre telepítendő napelem rendszert
vállalatoknak

Zöld energia, megtérülő beruházás

ZÖLD BEFEKTETÉS

Versenyelőny, megtérülés, környezetvédelem

Napelem rendszer
vállalatok számára

A vállalkozások számára jelentős pénzügyi és környezeti előnyökkel jár a kereskedelmi napelemek telepítése. Míg egy évtizeddel ezelőtt még kísérleti technológiának számított, ma már a napenergia a leggyorsabban növekvő energiaforrás a világon.

Egy tipikus napelem rendszer több mint 25 éven át ingyenes áramot szolgáltathat, és körülbelül 5 év alatt megtéríti a telepítési költségeket, évente több mint 12%-os hozam mellett.

Cégvezetők ellenőrzik a tetőre telepített napelem rendszert

TISZTA ENERGIA

Napelem rendszer saját energia ellátására

Egy jól megtervezett napelem rendszer cégek számára is megtérülő beruházást jelent villamosenergia költségeinek csökkentésére. Ellensúlyozd vállalatod szén-dioxid-kibocsátását, csökkentsd a fosszilis tüzelőanyagokból származó energiaigényét és mérsékeld a környezetszennyezést.

Ipari napelemes rendszerek 50 kVA alatt

Ezek a háztartási méretű kiserőmű (HMKE) kategóriába tartozó napelem rendszerek, melyek kivitelezése mérettől függően,  maximum 1-2 hetet vesz igénybe. Az igényfelmérést követően személyreszabott ajánlatot küldünk.

Ipari napelemes rendszerek 50 kVA felett

Ezesetben a napelemes rendszer egyedi tervezést igényel, amit befolyásolnak a speciális helyszíni adottságok illetve a beruházás célja is. A részletek egyeztetéséhez vedd fel csapatunkkal a kapcsolatot!

MEGTÉRÜLŐ BERUHÁZÁS

Naperőműpark,
mint befektetés

Amennyiben értékálló befektetést keresel, mi a naperőmű parkok telepítését javasoljuk, ami hosszú távon is kiszámítható hozamot biztosít. Egy tipikus kereskedelmi napelem rendszer több mint 25 éven keresztül biztosít ingyenes áramot, évente akár 20% pénzügyi hozamot is elérhet és a telepítési költségeket körülbelül 5 év alatt téríti meg.

Naperőmű projekt előkészítése és tervezése

A naperőmű parkok előkészítése során fontos tényező a megfelelő földterület kiválasztása az alállomások közelében, valamint azt ezt követő minőségi tervezés.

Naperőmű park telepítése

A naperőmű park kivitelezése precíz előkészítési folyamatot és valós szakértelmet igényel, mellyel biztosítható az erőmű magas színvonalú üzemeltetése.

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk

alteo.png
daikin.png
fronius.png
hypontech.png
jinko-1.png
leapton-solar-napelem-partner-logo.png
trailar.png

Best Solar x AUDI

Európa egyik legnagyobb tetőre épített napelem rendszere az AUDI Győri Logisztikai Központján

projektjeink

Amire büszkék vagyunk

2007-es indulásunk óta nem csupán napelemeket telepítünk, hanem a hazai energia jövőjét is formáljuk. Az energiaátmenet híveiként küldetésünk, hogy a zöldenergia-termelés innovatív megoldásait minél több otthonba és vállalati környezetbe elvigyük.

Audi Győr, 2019

AUDI GYŐR, 2019

Telepítés helye: Audi, Győr
Rendszer mérete: 12 MWp
Ügyfél: EON Hungary
Erőmű, Molvány 2019

Erőmű, Molvány 2019

Telepítés helye: Molvány
Rendszer mérete: 1 MWp
Ügyfél: KPW Gmbh
Napelem rendszer Luxemburg, 2021

Napelem rendszer Luxemburg, 2021

Telepítés helye: Luxemburg
Rendszer mérete: 2,5 MWp
Ügyfél: JOMA Solar GmbH
ELTE TÁTK, 2018

ELTE TÁTK, 2018

Telepítés helye: Budapest
Rendszer mérete: 750 kWp
Ügyfél: Eötvös Lóránd Tudományegyetem
semmelweis egyetem

semmelweis egyetem

mátrafüred erdészeti iskola

mátrafüred erdészeti iskola

Fenntarthatóság, terv szerint

Rólunk mondták

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

Ajánlatkérés

Napelem
napelem_kalkulator.jpg

Tiszta energia, tiszta ajánlat

A villanyszámlán feltüntetett összeg, a tető tájolása, típusa, illetve borítása alapján meghatározható, milyen napelem rendszerrel biztosíthatod ingatlanod hatékony energiaellátását. Az ajánlatkérést követően kollégánk személyre szabott megoldással fog jelentkezni.

Kalkulálj árat »

Gyakran ismételt kérdések a napelemekről

Gyakori kérdések megnyugtató válaszokkal, a zökkenőmentes napelem telepítésért

Mennyit termel ideális esetben a napelem rendszer?

Egy jól megtervezett napelem rendszer megtermeli a kívánt fogyasztásnak megfelelő villamos energiát. A napelem rendszerek megtérülő befektetésként kockázatmentes és etikus megoldást jelentenek mindazok számára, akiknek fontos, hogy költségeik kiszámíthatóak legyenek, még az elszámolási rendszer változása mellett is.

Ugyanis bár fontos számolnunk a szaldó rendszerből bruttóra történő átállással, hosszú távon ez nem befolyásolja egy család fogyasztására tervezett rendszer működését vagy megtérülését.

Az árajánlatotok a teljeskörű áramszolgáltatói ügyintézést is tartalmazza?

Igen, a Best Solarnál a szolgáltatás részét képezi az áramszolgáltatói ügyintézés is. Ez azért fontos, hogy meglegyen a jogosult a naperőmű beindítására.

Terveztek monitoring rendszert?

Igen. Cégünk nem épít monitoring rendszer nélkül napelemes rendszert, mert ez olyan, mintha az autóban nem lenne sebességmérő műszer. Ez része a rendszernek, megléte alapfeltétel, így ennek mindig szerepelnie kell a megállapodásban és az ajánlatban is.

Ad-e a telepítő napelem rendszer esetén hozamelvárást és garantálja-e azt?

Megbízható napelemes kivitelezőként fontos, hogy a cég vállaljon hozamgaranciát, illetve támasszon hozamelvárást. Ügyfeleink részére mindezt garantáljuk, a feltételek rendszerenként eltérőek lehetnek. További információért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mik a napelem rendszer garanciális feltételei?

Komplett rendszerre vállalunk 5 év garanciát, emellett pedig ott vannak a gyártó által biztosított termékgaranciák. Ez napelemek esetén általában 12 év, inverterek esetén pedig 5 év.

Pályázz a zöldebb jövődért!

Szó szerint is támogatjuk a (meg)újító ötleteket és a fenntarthatóságot. Nézz körül az aktuális pályázatok között, és tegyél még ma a szabadabb holnapért!

Pályázatok

SZAKÉRTŐI HÍREK & TIPPEK

Best Solar Blog

“Naprakész” hírekre és ötletekre vágysz? Akkor olvasd el érdekes cikkeinket, és nézz körül a fenntarthatóság birodalmában!

Összes cikk »
Szaldó vagy bruttó elszámolás: melyik mit jelent pontosan? Elmagyarázzuk!

. 27/03

Napelem hírek

Szaldó vagy bruttó elszámolás: melyik mit jelent pontosan? Elmagyarázzuk!

Lássuk a szaldó és bruttó elszámolás közti különbséget egy életbeli példán keresztül.

A napelem panel méret és amin még múlhat a rendszer megtérülése

. 19/05

Szakértői tipp

A napelem panel méret és amin még múlhat a rendszer megtérülése

Ezeket a kérdéseket mindenképpen tisztázzuk a napelemes rendszer telepítése előtt.

ajanlatkeres@bestsolar.hu