Monoblokk hőszivattyú egy újonnan épült ház oldalán
MONOBLOKK hőszivattyú

Monoblokk hőszivattyús rendszerek

Kiváló ár/érték arány

A monoblokk hőszivattyú
előnyei

Nagyobb hatékonyságra vágysz, akár -15 fok alatt is? Padlófűtést vagy radiátorokat csatlakoztatnál a rendszerhez? Akkor a kiváló ár/érték arányú monoblokk hőszivattyú az optimális választás: kültéri egységével gyűjti be a levegő hőjét, ezt a kompresszor felmelegíti, majd a beltéri egység a folyadéknak továbbítja.
Maximális üzembiztonság

Daikin és

Best Solar

Formabontó együttműködés

A 2023-as év jelentős mérföldkőként szolgált a Best-Solar Kft. számára, hiszen egy izgalmas együttműködés vette kezdetét a Daikin Hungary-vel. Cégünk olyan partnerre talált, aki a megújuló erőforrások területén szerzett évtizedes tudásunkat egyedülálló monoblokk hőszivattyú rendszerekkel egészíti ki.

Ez az együttműködés nem csupán két vállalat összefonódását jelenti, hanem azt a szakértelmet, innovációt és elkötelezettséget, amely ügyfeleink legmerészebb álmainak valóra váltásához kell.

A monoblokk hőszivattyú bekötése

01 / 04

F-gáz képesítés nélkül is

A hőszivattyú telepítéséhez nem szükséges F-gáz képesítéssel rendelkező szakembert keresned.

02 / 04

Szakértőknek nem kihívás

Professzionális fűtésszerelők könnyedén csatlakoztatják a hőszivattyút a meglévő rendszerhez.

03 / 04

Radiátorok és padlófűtés integrációja

A monoblokk hőszivattyú rendszerhez radiátorok és padlófűtési rendszerek is csatlakoztathatók.

04 / 04

Puffertartály az üzembiztonságért

A rendszer zavartalan működéséhez és üzembiztonságához puffertartály telepítését javasoljuk.

Hőenergia és folyadék

Így működik a Daikin és a Best Solar együttműködéséből született monoblokkos hőszivattyú rendszer

Monoblokk hőszivattyú: A zöld fűtési megoldások úttörője

Azoknak, akik a legkiválóbbra vágynak. A különféle megújuló forrásokhoz vagy akár azok hibrid kombinációjához is széles termékválaszték áll rendelkezésre. Bármelyik innovatív technológia álljon is közel a szívünkhöz, a Daikin hőszivattyúk kompromisszummentes megoldást jelentenek.

Monoblokk, a természetes választás

Mikor ajánljuk a Monoblokk hőszivattyút?

Ha hatékonyságra vágysz

A monoblokk rendszer kiváló ár-érték arányt kínál, és akár -15°C alatt is megfelelően működik, ezáltal ideális választás lehet a hatékony fűtési rendszer kiépítéséhez.

Ha fűtésszerelővel kötnéd be a rendszert

A monoblokk hőszivattyú bekötéséhez nincs szükség F-gáz képesítéssel rendelkező szakemberre. Egy profi fűtésszerelő képes csatlakozni a rendszerhez.

Ha már van radiátorod/padlófűtésed

A monoblokk hőszivattyú rendszer alkalmas, sőt, ideális radiátorok vagy padlófűtés csatlakoztatásához.

Fenntarthatóság, terv szerint

Rólunk mondták

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

Kalkulátor

Hőszivattyú
Exkluzív házbelső, innovatív fűtési és hűtési rendszerrel

Mekkora teljesítményű hőszivattyúra van szükséged?

Mindössze néhány lépés választ el attól, hogy kiderítsd, mekkora kWh teljesítményű hőszivattyú képes fenntartható módon ellátni ingatlanod energiaigényét.

Számoljunk együtt »

Gyakori kérdések a monoblokk hőszivattyú rendszerekről

Összegyűjtöttük a monoblokkos hőszivattyúk kapcsán leggyakrabban feltett kérdéseket, hogy egy helyen kaphass választ mindenre szakértőnktől.

Mekkora teljesítményű a monoblokk hőszivattyú kompresszora?

A hőszivattyúk kompresszora egy kiemelkedően hatékony motor, amelynek teljesítménye a hosszú távú, biztonságos használatra optimalizált. A pontos kW érték az adott monoblokk hőszivattyú modell specifikációitól függ. Amennyiben egy konkrét hőszivattyú kapcsán merül fel benned a kérdés, kollégánk szívesen válaszol.

Milyen hőmérsékleti tartományban képes üzemelni a kültéri egység?

A kültéri egységünk a legextrémebb időjárási körülmények között is kiválóan működik, a legdurvább mínuszoktól egészen a rettentő hőségig, biztosítva a kellemes, benti hőmérsékletet minden pillanatban.

Milyen töltőanyagot használ a rendszer (freontöltésként), és ez mennyire környezetbarát?

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett, így a rendszerünk a legújabb, környezetbarát és gazdaságos R32 hűtőközeggázt használja, amely alacsony környezeti terhelést és optimális rendszerhatékonyságot jelent. Az R32 egy sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb alternatívája az R410A-nak, nem is beszélve az alacsonyabb globális felmelegedési potenciálról.

Szükségesek-e kiegészítő fűtőpatronok a hőszivattyúhoz alacsony külső hőmérséklet esetén?

A rendszer úgy van kialakítva, hogy még -15°C alatti hőmérsékleteken is hatékonyan működjön, anélkül, hogy kiegészítő fűtőpatronokra lenne szükséged. Ezzel is támogatjuk az energiahatékony, költségmentes jövődet.

Milyen típusú kompresszort használ a monoblokk hőszivattyú?

A legújabb technológiát képviselő inverteres kompresszort, amely intelligensen igazodik a fűtési-hűtési igényekhez, alacsony zajszint és maximális rendszerhatékonyság mellett.

Zöld jövő

Olvass a hőszivattyúkról

“Naprakész” hírekre és ötletekre vágysz? Akkor olvasd el érdekes cikkeinket, és nézz körül a fenntarthatóság birodalmában!

Összes cikk »

No post found!

No post found!

ajanlatkeres@bestsolar.hu