logisztika_bs.jpg
trailar

Napelem a logisztikában

ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS

Csatlakozz a szállítás evolúciójához!

Egyedi napelemes megoldások flottádhoz

A Best Solar által biztosított Trailar napelemes megoldások forradalmi lépést jelentenek a járműflották fenntarthatóságának növelésében. A Trailar rendszerek alapját vékony, csupán 3 mm vastag napelemes szőnyegek adják, melyek egyszerűen integrálhatók a járművek tetejére, így nem befolyásolják jelentősen azok aerodinamikáját vagy tömegét. 

A napelemek által termelt áramot a járművek elektromos rendszerei használják fel, ezáltal csökkentve a hagyományos üzemanyag-függőséget és az ehhez kapcsolódó károsanyag-kibocsátást. A Best Solar által kínált Trailar megoldásokkal jelentős üzemanyag-megtakarítás és CO2-csökkentés érhető el, miközben növelik a járművek hatékonyságát és csökkentik az üzemeltetési költségeket.

Úton a jövő felé

A fenntarthatóság és hatékonyság ötvözése díjnyertes technológiával

Ultravékony
panelek

Energiatudatos Flották

Az energia a te kezedben

A Trailar napelemes rendszereivel te irányíthatod flottád üzemanyag-felhasználását. A panelek jelentős üzemanyag-megtakarítást tesznek lehetővé, akár 700 literig évente járművenként, miközben a CO2-kibocsátás is csökkenhet évi 1800 kg-ig. Környezettudatos vezetés, alacsonyabb költségek és tiszta lelkiismeret – mindez a te kezedben.

Tiszta Energia, Tisztább Közlekedés

Az optimalizált flotta

Beruházás a jövőbe: a Trailar technológiával optimalizálhatod flottád teljesítményét. A telematikai rendszerek és a GPS követés biztosítják, hogy minden befektetés gyorsan megtérüljön, általában 12-24 hónapon belül.  A napelemekkel támogatott elektromos járműveid még tovább működhetnek egy töltéssel, csökkentve ezzel a töltési időket és növelve az üzemidőt.

partnerünk

Trailar - Transport Innovation

A brit Trailar a szállítási ipar megújítására született, azzal a céllal, hogy a közlekedést folyamatosan fejlessze és fenntarthatóbbá tegye. Díjnyertes napelempanel-megoldásuk világszerte segíti a logisztikai vállalatokat az üzemanyagköltségek és a CO2-kibocsátás csökkentésében.
Trailar-logo-1.png

Akkumulátor-élettartam elemzések

Ne aggódj többé az akkumulátorok miatt! A Trailar valós idejű akkumulátor állapotjelentéseinek köszönhetően flottád készen áll a folyamatos működésre. A részletes elemzéseknek hála pontos képet kaphatsz a járműveid akkumulátor-élettartamáról, így minimálisra csökkentheted a nem tervezett leállásokat és optimalizálhatod a karbantartási időt.

Energiahatékony Újítások

A Trailar előnyei

01 / 06

Könnyen telepíthető

A hajlékony, szilárd és ultravékony panelek egyszerűen, átalakítás nélkül illeszthetőek a járművek tetejére.

02 / 06

Okos töltésvezérlő

Optimalizáld az akkumulátor töltését az intelligens töltésvezérlővel, amely maximális hatékonyságot garantál.

03 / 06

Átszerelhető megoldás

Fő a rugalmasság: helyezd át a paneleket járműről járműre, és frissítsd flottádat költséghatékonyan.

04 / 06

Csökkentett kibocsátás és költségek

Csökkentsd a kibocsátást akár 2900 kg CO2-vel, és spórolj akár 1800 liter üzemanyagot minden évben.

05 / 06

Valós idejű monitoring adatok és telematika

Használd ki a valós idejű monitoring előnyeit és finomhangold a flottaműködést az adatvezérelt telematikával.

06 / 06

Rugalmas, törés- és ütésálló panelek

Bízd magad a strapabíró, ugyanakkor rugalmas panelekre, amelyek minden kihívásnak ellenállnak az út során.

Fenntarthatóság, terv szerint

Rólunk mondták

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

“Az otthonfelújítási támogatás miatt döntöttünk a napelem telepítés mellett, nagyon örülünk a döntésnek. Kiváló a rendszer, köszönjük a csapatnak!”

K. Balázs

Gyakran ismételt kérdések

Gyakori kérdések megnyugtató válaszokkal, a zökkenőmentes napelem telepítésért

Van-e garancia a Trailar napelemekre?

Természetesen. Nyugodtan támaszkodhatsz a Trailar napelemekre, hiszen a gyártó 2 év garanciát biztosít rájuk. Ha többet szeretnél tudni, fordulj hozzánk bizalommal!

Mikor lehet felszerelni a rendszert a járműre?

A napelem panelek jármű gyártása alatt vagy után is könnyűszerrel felszerelhetőek; rugalmas kialakításuknak köszönhetően a telepítés nagyon egyszerűen és gyorsan elvégezhető.

Milyen minősítéssel rendelkezik a termék?

A termék rendelkezik TÜV jóváhagyással (garantálva ezzel a kiváló minőséget és biztonságot), passzív alkatrészként besorolva található meg.

A napelem olyankor is működik, amikor nem süt a nap?

A napelemeink mindenféle természetes fényben működnek, maximális energiát nyernek ki még a felhős napokon is. Kialakításuk biztosítja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt képesek legyenek maximális energiát elnyelni és átalakítani.

Mennyi a Trailar készlet teljes súlya?

A Trailar készlet súlya mindössze 2 kg/m², ami azt jelenti, hogy nincs hatásuk a jármű teljes terhelhetőségére.

ajanlatkeres@bestsolar.hu