idős hölgy a napelem paneleket ellenőrzi
napelem telepítés

Telepítés Best Solar-módra

lépésről lépésre

A napelem telepítés folyamata

01 / 06

Előzetes ajánlatkérés

Online kalkulátorunk segítségével egy előzetes ajánlatot kaphatsz a várható költségekről.

Ehhez csupán az éves villamosenergia fogyasztást (kWh-ban), a tetőfelület méreteit és tájolását, illetve a napelem telepítés helyszínét kell megadnod.

02 / 06

Igénybejelentés

Ha elfogadod a kalkulátorral kapott előzetes ajánlatot, mi elindítjuk az áramszolgáltatói igénybejelentést.

Ehhez a következő adatokat fogjuk kérni tőled: másolat egy aktuális villanyszámlád minden oldaláról  (elsősorban az áramszolgáltatói adatok miatt) a tulajdoni lap (nem hiteles) térképmásolat (nem hiteles) fénykép a mérőhelyről (mely tartalmazza a kismegszakítók adatait) közeli fénykép a mérőóra gyári számáról egy meghatalmazás..

03 / 06

Helyszíni felmérés

Az áramszolgáltató műszaki-gazdasági tájékoztatójának megérkezése után (az igénybejelentést követő 30 napon belül) csapatunk pontos helyszíni felmérést végez, amely során közösen meghatározzuk az ideális termelést biztosító napelemes rendszert.

04 / 06

Végleges árajánlat és megrendelés

Elküldjük tételes, közérthető, határidőkkel ellátott árajánlatunkat. Amennyiben ezt rendben találod, a napelem telepítési és kivitelezési munkálatai következnek egy veled egyeztetett időpontban.

05 / 06

Áramszolgáltatói engedélyeztetés

Következő lépésként csapatunk összeállítja és beküldi a szükséges dokumentumokat áramszolgáltatói engedélyeztetésre. Ez elengedhetetlen azért, hogy napelemes rendszered biztonságosan és az előírtaknak megfelelően működjön.

06 / 06

Telepítés és mérőóracsere

Ha a hőszivattyút napelemekkel táplálják, kevesebb vagy nulla hálózati energia szükséges a működéséhez.

+1 / 06

Távfelügyelet és karbantartás

A napelem telepítés után igény esetén távfelügyeletet biztosítunk, valamint meghibásodás esetén karbatartóink a lehető leghamarabb rendelkezésedre állnak.

Fontos tudnivalók

TUDNIVALÓK

Lakossági napelem telepítés esetén

Egy átlagos háztartás fogyasztását kb. 12-15 panel fedezi, azonban a napelem telepítés előtt a napelem panelek számát igényeidhez és a ház adottságaihoz szabjuk. A háztartási méretű kiserőmű (HMKE) kategóriába tartozó napelem rendszerek esetében a telepítés – mérettől függően – maximum 2-3 napot vesz igénybe.

A SIKER KULCSA

A minőségi napelem telepítés feltételei

Férfi minőségi napelem panellel

partnereink

Akikkel együtt dolgozunk

alteo.png
daikin.png
fronius.png
hypontech.png
jinko-1.png
leapton-solar-napelem-partner-logo.png
trailar.png

projektjeink

Amire büszkék vagyunk

2007-es indulásunk óta nem csupán napelemeket telepítünk, hanem a hazai energia jövőjét is formáljuk. Az energiaátmenet híveiként küldetésünk, hogy a zöldenergia-termelés innovatív megoldásait minél több otthonba és vállalati környezetbe elvigyük.

Audi Győr, 2019

AUDI GYŐR, 2019

Telepítés helye: Audi, Győr
Rendszer mérete: 12 MWp
Ügyfél: EON Hungary
Erőmű, Molvány 2019

Erőmű, Molvány 2019

Telepítés helye: Molvány
Rendszer mérete: 1 MWp
Ügyfél: KPW Gmbh
Napelem rendszer Luxemburg, 2021

Napelem rendszer Luxemburg, 2021

Telepítés helye: Luxemburg
Rendszer mérete: 2,5 MWp
Ügyfél: JOMA Solar GmbH
ELTE TÁTK, 2018

ELTE TÁTK, 2018

Telepítés helye: Budapest
Rendszer mérete: 750 kWp
Ügyfél: Eötvös Lóránd Tudományegyetem
semmelweis egyetem

semmelweis egyetem

mátrafüred erdészeti iskola

mátrafüred erdészeti iskola

Ajánlatkérés

Napelem
tiszta_energia_csalad.jpg

Tiszta energia, tiszta ajánlat

A villanyszámlán feltüntetett összeg, a tető tájolása, típusa, illetve borítása alapján meghatározható, milyen napelem rendszerrel biztosíthatod ingatlanod hatékony energiaellátását. Az ajánlatkérést követően kollégánk személyre szabott megoldással fog jelentkezni.

Kérj ajánlatot! »

Tudd meg, milyen napelem rendszerre van szükséged!

A villanyszámlán feltüntetett összeg, a tető tájolása, típusa, illetve borítása alapján meghatározható, milyen napelem rendszerrel biztosíthatod ingatlanod hatékony energiaellátását. Az ajánlatkérést követően kollégánk személyre szabott megoldással fog jelentkezni.

Gyakran ismételt kérdések a napelemekről

Gyakori kérdések megnyugtató válaszokkal, a zökkenőmentes napelem telepítésért

Mennyit termel ideális esetben a napelem rendszer?

Egy jól megtervezett napelem rendszer megtermeli a kívánt fogyasztásnak megfelelő villamos energiát. A napelem rendszerek megtérülő befektetésként kockázatmentes és etikus megoldást jelentenek mindazok számára, akiknek fontos, hogy költségeik kiszámíthatóak legyenek, még az elszámolási rendszer változása mellett is.

Ugyanis bár fontos számolnunk a szaldó rendszerből bruttóra történő átállással, hosszú távon ez nem befolyásolja egy család fogyasztására tervezett rendszer működését vagy megtérülését.

Az árajánlatotok a teljeskörű áramszolgáltatói ügyintézést is tartalmazza?

Igen, a Best Solarnál a szolgáltatás részét képezi az áramszolgáltatói ügyintézés is. Ez azért fontos, hogy meglegyen a jogosult a naperőmű beindítására.

Terveztek monitoring rendszert?

Igen. Cégünk nem épít monitoring rendszer nélkül napelemes rendszert, mert ez olyan, mintha az autóban nem lenne sebességmérő műszer. Ez része a rendszernek, megléte alapfeltétel, így ennek mindig szerepelnie kell a megállapodásban és az ajánlatban is.

Ad-e a telepítő napelem rendszer esetén hozamelvárást és garantálja-e azt?

Megbízható napelemes kivitelezőként fontos, hogy a cég vállaljon hozamgaranciát, illetve támasszon hozamelvárást. Ügyfeleink részére mindezt garantáljuk, a feltételek rendszerenként eltérőek lehetnek. További információért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mik a napelem rendszer garanciális feltételei?

Komplett rendszerre vállalunk 5 év garanciát, emellett pedig ott vannak a gyártó által biztosított termékgaranciák. Ez napelemek esetén általában 12 év, inverterek esetén pedig 5 év.

SZAKÉRTŐI HÍREK & TIPPEK

Best Solar Blog

“Naprakész” hírekre és ötletekre vágysz? Akkor olvasd el érdekes cikkeinket, és nézz körül a fenntarthatóság birodalmában!

Összes cikk »

No post found!

No post found!

ajanlatkeres@bestsolar.hu