fbpx

Magyarországra érkezett a Hypontech invertere, amely az elmúlt években exponenciálisan vált ismertté a világ számos pontján. Összefoglaltuk mit érdemes tudni a feltörekvő kínai gyártóról.

Újdonság érkezik  a Hypontech márkával

Az energiaipar egyik legnagyobb szakmai eseményének számító ENEX-vásár idén sem szűkölködött a termékbemutatókban, az iparági találkozókban és a hasznos konzultációkban. A kiállítás 2022-ben is a fotovoltaikus panelek gyártóit, az elektromosautó-kereskedőket, az energiatárolással foglalkozó cégeket, valamint minden elektromos és megújulót felhasználó termék szakembereit gyűjtötte össze, hogy szakmai fórumokon, előadásokon, bemutatókon vitassák meg a szakma jövőjét. 

A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő, lengyelországi konferencia az energiaipar egyik fontos találkozója, hiszen az ENEX nemcsak egy expo, hanem sokkal több annál. A kiállítás nemcsak új megoldásokat vonultat fel, de teret enged a szakmai párbeszédnek, és a gyakorlatias vitafórumoknak is. Bár az ide látogatók nagy része az iparág legújabb fejlesztéseit szeretné látni, a ENEX minden évben egy kiemelt témával is foglalkozik. Így a szakmai fórum idén a jövő energiája, az energiatárolás, az energiahatékonyság köré szerveződött.

A Hypontech – amelynek inverterét ebben a cikkben hasonlítottuk össze a Huawei már jól ismert modelljével – először vett részt a lengyelországi szakmai kiállításon.  Kiállítóként való megjelenését az indokolta, hogy a Hypontech az elmúlt két évben egyre erőteljesebb növekedést produkál a lengyel piacon, így mára Európában a lengyel piac számít a gyártó vezető piacának. Ezért az ENEX-vásáron való megjelenése már-már kötelező volt, az elvárásoknak pedig a Hypontech meg is felelt: kiállítási standja, és az ott felvonultatott termékei az egyik leglátogatottabb helyszínné tette. Sőt, kiállított inverterei, a termékek szemléletes kialakítása és a formabontó ötletek és újítások miatt a vásáron elnyerhette az ENEX Top Design díjat is. A Hypontech ugyanis kiállítási helyszínén bepillantást engedett látogatóinak a jövőbeli energiagazdálkodás megoldásaiba, így szemléltetve a következő évek fotovoltaikusok piacán bekövetkező változásokat. 

  Csúcsminőségű Hypontech inverterek, nemzetközi elismerés

  A Hypontech számára már nem ez az első, igen megtisztelő díj, hiszen lengyelországi piacra való bevezetése után alig egy évvel máris elnyerte a lengyelországi EuPD Research TOP BRAND PV 2021 díját is. Ez utóbbi díj azért is kimagasló, mert az EuPD Research egy olyan német ügynökség, amely elsősorban adatalapú napenergia-piaci elemzésekkel foglalkozik, és világszerte objektív, adatalapú felméréseket és értékeléseket végez a telepítők különféle napelemmárkákról alkotott véleményéből.

  A díj azért is különleges, hiszen a szakértők akkor ítélték oda a Hypontechnek, amikor a piacot éppen a járványhatás sújtotta, a beruházások száma és gazdasági növekedés egyaránt megtorpant, mégis, a nehezített pályán a lengyel szakemberek és telepítő cégek véleménye szerint így is messze kiemelkedett a Hypontech teljesítménye és minősége. 

  Hypontech a Best Solar forgalmazásában

  A Hypontech pont az ilyen díjakért dolgozik elkötelezetten inverterei minőségén és megbízhatóságán, hiszen a végfelhasználók, a szakemberek és a telepítést végzők egyöntetű, pozitív visszajelzése igazolja, hogy termékeik a legnagyobb minőséget képviselik a piacon, amihez kiváló ügyfélszolgálat, és izgalmas, innovatív portfólió kapcsolódik. A Hypontech inverterei ma már a világ minden táján megtalálhatók, hat kontinens több mint ötven országában van jelen.

  Így Indonéziától Angliáig, Ausztráliától Magyarországig termékei szinte minden piacon pozitív véleményeket söpörnek be. Bár erős versenytársakkal kell szembenéznie, a magas szinten szabványosított gyártás, a fejlett informatikai infrastruktúra és a több évtizedes szakmai tapasztalattal bíró szakembergárda miatt a Hypontech jelenleg is a csúcsminőséget képviseli az inverterek piacán. A Best Solar pont ezért választotta be termékei közé, hiszen a világ egyik legnépszerűbb lakossági invertercsaládja a mi forgalmazásunkban figyelemreméltó, 10 év garanciával érhető el. A termékek TÜV jóváhagyással ellátottak és felkerültek az áramszolgáltatók által elfogadott inverterek listájára is.

  Ez is érdekelhet…

  Mennyibe kerül egy visszwatt rendszer?

  Mennyibe kerül egy visszwatt rendszer?

  A visszwatt napelem rendszernek már ugyanolyan létjogosultsága lehet, mint a már ismert rendszertípusoknak. Részletezzük a visszwatt rendszer esetén várható árakat.